Familien Helligsøe > Nyt fra hverdagen > Nyhedsarkiv: 2000

Juleafslutning og svendegilde

Karin havde plukveer i nat, så derfor har Anders været med Helge på arbejde. Heldigvis havde han også fars iMac med (og en masse spil) så tiden gik hurtigt nok. Kl. 13.00 var det slut med selve arbejdsdagen og Mettes svendegilde og juleafslutningen skulle begynde.
For Anders var det et klart højdepunkt at vinde i det årlige bankospil. Første banko var på rækken, og udløste et engangskamera. Det blev straks taget i anvendelse, ja faktisk blev 24 billeder fyret af indenfor 1/2 time! Den anden banko for Anders faldt på pladen fuld og udløste en rigtig cool præmie: Et af de her nye små løbehjul som alle børn åbenbart har ønsket sig til jul.
 

  22.12.2000  
Fotografen Anders
 

Tilbud på ombygning

Vi har fået et tilbud fra tømrermester Rasmus N. Sørensen, Gylling på den ombygning vi vil have lavet til næste forår (vi håber at gå i gang omkring 1. april).
Overslaget lyder på kr. 135.000 og er baseret på at vi får lagt TRIP TRAP olierede egeplanker. Vi skal dog lige have Rasmus til også at undesøge muligheden for andre trætyper. Egetræet bliver måske en anelse for mørkt til vores stuer.
Tilbudet ligger inden for det vi havde regnet med - så nu skal vi til at hente tilbud på lån hjem fra hhv. banken og kreditforeningen.

  Læs mere om ombygningsprojektet her
  Læs om TRIP TRAP plankegulve her
 

  14.12.2000  
 

Karin hos jordemor

Både hun og den lille nye har det godt. Det er utroligt nemt at finde hjertelyd - meget lettere end med Anders. Men han vendte jo også noget omvendt. Barnets vægt er anslået til 3300 g. Det er HELT sikkert denne gang, at den står med hovedet nedad. Så nu venter vi bare på at der snart sker noget!
 

  12.12.2000  
 

WebMaster Certifikat

Jeg (Helge) er lige blevet færdig med en længere kursusrække i fremstilling af internetsider hos Caslon IT i Århus. Det har været utroligt spændende, men meget koncentreret. Jeg kan varmt anbefale kurset, men find dig en sponsor for hele kurset koster kr. 16.990.
For at lære noget mere er jeg gået i gang med at opbygge vores egen hjemmeside, som du netop sidder og kigger på.
Det er et kursus jeg har fået gennem mit arbejde - det er meningen at vi skal i gang med at producere websites. Vi starter dog lige med at lave en til firmaet selv først.

Kursusrækken bestod af:
Internet for webdesignere, 1 dag
Adobe GoLive, grundlæggende (program til udarbejdelse af Websites), 2 dage
Adobe GoLive, udvidet, 2 dage
ImageReady, grafik til web, 1 dag
HTML (kodningen bag intersider), 1 dag
Flash, grundlæggende (Flast kan lave multimedie-elementer til internet), 2 dage

  Læs mere om Caslon UdvidetWeb Design Certifikat her.
 

  05.12.2000  
 

Anders fotograferet med Skovbørnehaven

Der har været fotograf på besøg i Skovbørnehaven. Vi har fået et gruppebillede hvor alle børnene er med og et sort/hvidt billede med Anders alene. Klik på billedet for at se et størrer billede. Du kan også se børnenes navne der.

  15.11.2000  
Gruppefoto fra Skovbørnehaven