Familien Helligsøe > Nyt fra hverdagen
Nyhedsarkiv: 2000 | 2001

Anders til 5 års undersøgelse

I dag var Anders med Karin hos lægen til fem års undersøgelse. Hørelse, syn og det hele er helt i orden. Og han er vokset 8 cm siden sidste år. Det mest fantastiske var at han slet ikke skreg eller hylede da han blev stukket i låret af lægen. Det er, ifølge lægen, ret usædvanligt – selv om man er blevet fem år. Det er næsten lige så sejt som Supermand!

  22.05.2002  
 

Ferietur til Weissenhäuser Strand

Vi tager endnu engang på ferietur til badelandet i Weissenhäuser Strand. Det er jo ikke fantasi vi mangler, vel.
Vi har denne gang bestilt 5 overnatninger imod 4 sidst. Og vi har besluttet at vi ikke gider lave aftensmad selv – der er så mange hyggelige restauranter dernede. Specielt Anders syntes det er en RET fed ide.

Vi trænger efterhånden også til at holde lidt ferie sammen - det har vi faktisk ikke gjort siden sommerferien 2001. Helge blev jo beordret til at afvikle al rest-ferie hos OdderRepro indenfor hans 9 ugers opsigelsesperode. Det vil sige 14 dages ferie, lige op til en arbejdsløshedsperiode. Det var ikke ret populæret her i familien skulle vi hilse og sige! Heldigvis blev det kun til 4 dage på understøttelse – men det var træls ikke at kunne holde ferie sammen her i det tidlige forår som vi plejer.

Se billederne fra vores tidligere tur derned
Weissenhäuser Strand Feriecenter (på engelsk)
Byen Oldenburg (på tysk)
Se indretningen i den bungalow vi skal bo i
  14.04.2002  
 
 

Helge fastansat på Århus Amts Trykkeri

Helge er nu blevet fastansat hos Århus Amts Trykkeri i Højbjerg. Martin, der nu er arbejdsleder på trykkeriet, havde tidligere Helges job. Han havde betinget sig muligheden for at vende tilbage til sit gamle job hvis han ikke ønskede at beholde stillingen som arbejdsleder. Men nu har han heldigvis sagt ja til at fortsætte som arbejdsleder, hvilket betyder at Helge bliver fastansat. Det er jo alletiders.
Det nye job byder på mange flere udfordinger mht. layout og internet-produktion end det var muligt at få hos OdderRepro – så trods den længere transporttid, et rigtigt godt bytte.

  Se Århus Amts Trykkeri’s hjemmeside

  8.04.2002  
 

En kort opsummering

Hjemmesiden har ligget lidt i dvale siden juni 2001. Efter at vi begge begyndte at arbejde efter endt orlov og barsel viste det sig at der er RIGELIGT at se til med et spædbarn og en knægt på 4.

Men der er selvfølgelig sket noget i mellemtiden – her er en superkort opdatering:
Laurits er startet i dagpleje. Det er heldigvis blevet hos Bodil, som Anders også var hos.
Anders går stadig i Skovbørnehaven.
Karin arbejder stadig på Fabos.
Helge blev fyret fra OdderRepro (umiddelbart efter endt børnepasningsorlov), men fik straks efter arbejde hos Århus Amts Trykkeri. En ansættelse der foreløbig løber frem til 1. maj 2002.

  17.03.2002  
 


Der er mere at læse i nyhedsarkivet: 2000 | 2001